sábado, 24 de noviembre de 2007

Políticos a favor del racismo

- Català

Avui, al barri de Gràcia de Barcelona, hi ha hagut una manifestació, en contra de la xerrada a la LLibreria Europa de David Duke, antic lider del KKK, sobre el sionisme. Els manifestants s'han topat primer amb el gran desplegament dels policies al carrer Gran de Gràcia (aquests es dirigien cap a la llibreria). La policia no els han deixat avançar, així que han buscat un altre camí. En un carrer més estret i sense una gran activitat consumista com en el carrer anterior, els policies han carregat contra els manifestants. Hi ha hagut ferits. Els manifestants s'han hagut de retirar per la gran repressió per part de la policia.

És increïble que una manifestació en contra d'una xerrada racista sigui reprimida. La decisió és política. Els polítics llavors permeten que una xerrada com aquesta es faci i que la gent que es manifesta en contra sigui reprimida? No. No ho permeten. Actuen en conseqüència per a què així sigui.

25/11/07
Segons Telenotícies Catalunya Informació "Al final, els organitzadors de la xerrada han decidit suspendre l'acte, després que efectius dels Mossos d'Esquadra s'hi hagin personat amb una ordre judicial per accedir a l'interior de l'establiment." O sigui que l'acte es va suspendre, però a càrrec dels organitzadors. L'ordre judicial permetia que els Mossos entressin dintre de la llibreria però no que paressin la conferència. Realment lamentable.


- Castellano

Hoy, en el barrio de Gràcia de Barcelona, ha habido una manifestación en contra de una charla en la "Llibreria Europa" de David Duke, antiguo líder del KKK, sobre el sionismo. Los manifestantes se han encontrado primero con el gran despliegue policial en la calle Gran de Gràcia (estos se dirigían hacia la librería). La policía no les ha dejado avanzar, así que han buscado otro camino. En una calle más estrecha y sin una gran actividad consumista como en la calle anterior, los policías han cargado contra los manifestantes. Ha habido heridos. Los manifestantes se han tenido que retirar por la gran represión policial.

Es increíble que una manifestación en contra de una charla racista sea reprimida. La decisión es política. ¿Entonces los políticos permiten que una charla como esta se haga y que la gente que se manifiesta en contra sea reprimida? No. No lo permiten. Actúan en consecuencia para que así sea.

25/11/07
Según Telenotícies Catalunya Informació "Al final, los organizadores de la charla han decidido suspender el acto, después de que efectivos de los "Mossos d'Esquadra" se hayan presentado con una orden judicial para acceder al interior del establecimiento." O sea que el acto se suspendió, pero a cargo de los organizadores. La orden judicial permitía a los Mossos entrar dentro de la librería pero no parar la conferencia. Realmente lamentable.

No hay comentarios: