lunes, 4 de febrero de 2008

Directamente proporcional

- Català

Directament proporcional és "l'anticapitalisme" evanescent i el blindatge informatiu que els grans mitjans de comunicació fan.
Els grans mitjans, tant públics com privats, responen de manera sistemàtica a tot allò que pugui originar un qüestionament al lector o espectador sobre l'ordre socio-econòmic actual; la perpetuació del capitalisme sembla ser el seu objectiu. Ja no només actuen amb la manipulació, la mentida i el silenci sobre els diversos esdeveniments actuals a Amèrica Llatina, on per fi la revolució permanent en contra de l'imperialisme, les polítiques neolliberals, el capitalisme opressor que ha viscut aquella regió del món des de la seva colonització dona els seus fruits, sinó que aquesta actuació és similar amb els esdeveniments que passen a casa nostre. L'últim gran exemple ha sigut el cas del Fòrum Social Català* on el silenci ha sigut la gran arma desinformadora dels grans mitjans. Si busquem al cercador del portal informatiu de Internet de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio (3cat24.cat) amb les paraules "forum social catala" trobarem que l'última notícia publicada sobre l'esdeveniment és del dimarts 22 de gener (val la pena dir que és una notícia breu). El silenci sobre aquest esdeveniment ha sigut bestial tenint en compte la importància i l'èxit del mateix.
El blindatge informatiu que els grans mitjans de comunicació fan i "l'anticapitalisme" evanescent és directament proporcional.


* El FSCat va començar el divendres 25 a la tarda i va finalitzar amb una manifestació amb més de 5.000 persones el diumenge dia 27. Durant els 3 dies hi va haver assemblees, seminaris, projeccions amb l'objectiu de crear coneixement, discurs, articulacions i alternatives. El FSCat va reunir més 180 entitats dels Països Catalans.



- Castellano

Directamente proporcional es el "anticapitalismo" evanescente y el blindaje informativo que los grandes medios de comunicación hacen.
Los grandes medios, tanto públicos como privados, responden de manera sistemática a todo aquello que pueda originar un cuestionamiento al lector o espectador sobre el orden socio-económico actual; la perpetuación del capitalismo parece ser su objetivo. Ya no sólo actúan con la manipulación, la mentira y el silencio sobre los diversos acontecimientos actuales en América Latina, donde por fin la revolución permanente en contra del imperialismo, las políticas neoliberales, el capitalismo opresor que ha vivido aquella región del mundo desde su colonización, da sus frutos, sino que esta actuación es similar con los acontecimientos que pasan en nuestra casa. El último gran ejemplo ha sido el caso del Fòrum Social Català* donde el silencio ha sido la gran arma desinformadora de los grandes medios. Si buscamos en el buscador del portal informativo de Internet de Televisió de Catalunya y Catalunya Ràdio (3cat24.cat) con las palabras "forum social catala" encontraremos que la última noticia publicada sobre el acontecimiento es del martes 22 de enero (vale la pena decir que es una noticia breve). El silencio sobre este acontecimiento ha sido bestial teniendo en cuenta la importancia y el éxito del mismo.
El blindaje informativo que los grandes medios de comunicación hacen y el "anticapitalismo" evanescente es directamente proporcional.


* El FSCat comenzó el viernes 25 de enero por la tarde y acabó con una manifestación con más de 5.000 personas el domingo día 27. Durante los 3 días hubo asambleas, seminarios, proyecciones con el objetivo de crear conocimiento, discurso, articulaciones y alternativas. El FSCat reunió a más 180 entidades de los Països Catalans.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!